نکات پیش از درمان هومیوپاتی homeopathy

نویسنده : دکترجلال میرعبداله

نکات پیش از درمان هومیوپاتی homeopathy
  1. در جلسه اول ، پزشک باحوصله به موشکافی بیماری فرد میپردازد . پزشک درباره نکاتی که به ظاهر به بیماری اصلی فرد ارتباطی ندارد نیز پرسشهایی میکند و سایر قسمتهای بدن و مسائل روحی و احساسی را نیز برای درمان بیماری با اهمیت میداند . (مثلا” درمورد وضعیت خوابها و رویا های فرد و یا تغذیه و اضطرابها ، دوران کودکی ، سابقه جراحی و … پرسشهایی صورت میگیرد .) تمام اینها به خاطر رویکرد “کل نگری” در پزشکی هومیوپاتی است.
  2. استفاده از پزشکی هومیوپاتی به معنای کنارگذاشتن پزشکی رایج و قطع ناگهانی داروهای تجویز شده توسط سایر پزشکان نیست.در طی روند درمان ، با بهبود حال عمومی و بیماری های فرد ، نیاز او به داروهای شیمیایی کم خواهد شد و بسته به شرایط و با صلاحدید پزشک تجویز کننده ،داروهای بیمار به مرور کم  و یا قطع خواهد شد. برخی از بیماری ها نیز شرایط خاصی دارند و ممکن است نتوان دارو را به طور کامل قطع نمود .
  3. در هر مقطعی که پزشک صلاح بداند ، از مشاوره با سایر پزشکان و سایر درمانگران استفاده میشود.زیرا هدف برقراری سلامتی بیمار است و نه تعصب ورزی به یک روش خاص در درمان بیماران.
  4. در هر مرحله از درمان در صورت نیاز به انجام آزمایش و سونوگرافی و… و یا حتی جراحی و بستری در بیمارستان ، حتما” این کار انجام خواهد شد و طب هومیوپاتی جایگزین خدمات اورژانس و یا چکاپ و معاینات دوره ای و جراحی اورژانسی نمیباشد.
  5. درمان بوسیله طب هومیوپاتی بوسیله مصرف داروهای این روش درمانی که توسط پزشک تجویز میشود حاصل شده و این روش درمانی با سایر روشها مانند  هیپنوتیزم ، فرادرمانی ، طب سنتی (اسلامی ) ، آیورودا ، طب سوزنی ، انرژی درمانی و… کاملا” تفاوت دارد و نباید با هم اشتباه شوند.
  6. در طب هومیوپاتی ، فرد بیمار ” همکار و همراه ” پزشک بوده و همکاری مسئولانه و درست او با پزشک است که زمینه درمان را فراهم میاورد.بسیار مهم است که فرد به توصیه های پزشک جامه عمل بپوشاند و داروها را طبق دستور و به موقع مصرف نماید
  7. در این طب آنچه که باعث درمان بیماری میشود ، عملکرد سیستم ایمنی فرد است و مصرف دارو بوسیله ” قانون مشابهت ” باعث تحریک سیستم ایمنی شده و با فعالتر شدن آن ، جسم و روان به سمت شفای بیماری حرکت میکند. فرد هرچه مدت طولانی تری از بیماری رنج برده و در معرض آسیب جسمی و روحی و مواد مضر مانند سیگار و قلیان و… بوده باشد ،  مدت طولانی تری برای درمان نیاز دارد.
  8. این روش میتواند به تدریج ، باعث درمان انواعی از بیماریها شود، در برخی بیماریها نیز به شکل درمان مکمل و در مواردی نیز به صورت تسکینی عمل مینماید
  9. پذیرش هر مراجعه کننده و شروع درمان وی به معنی ” ضمانت برای درمان بیماری و عدم بروز بیماریهای احتمالی در آینده نمیباشد “
  10. جلسه اول ، حدود  ۱۵ دقیقه به طول خواهد انجامید ، گزارش کاملی از بیماری اصلی و سایر مشکلات کنونی و پیشین بیمار گرفته خواهد شد.
  11. در نهایت دارویی به فرد داده خواهد شد که با رعایت نکاتی که در قسمت “ نکات مهم برای مراجعین تحت درمان “ ملاحظه خواهید کرد،آن را مصرف مینماید و حدود دو هفته بعد برای بررسی میزان بهبودی به پزشک هومیوپات مراجعه مینماید.پس از بررسی تغییراتی که طی مدت درمان داشته است ، مجددا” دارو دریافت مینماید و این روند تا تکمیل درمان ، ادامه پیدا خواهد کرد .
  12. رسیدن به درمان کامل برای هر بیمار بسته به نوع مشکلات ، سن ، توانایی سیستم ایمنی ، همکاری مناسب در درمان و… متغیر خواهد بود و نمیتوان زمان ثابت یا عدد مشخصی را برای همه مراجعه کنندگان اعلام نمود.
  13. نیمه کاره رها کردن درمان و عدم توجه به توصیه های پزشک و مصرف خودسرانه و نامنظم داروها باعث پیچیده تر شدن بیماری و بروز ” مقاومت به درمان ” میشود.
  14. توصیه میکینم هنگام مراجعه به پزشک ، همراه با یکی از نزدیکان خود ( مثلا همراه با همسر ، والدین و یا خواهر و برادر ) تشریف بیاورید . حضور نزدیکان و توضیحات آنها ، کمک چشمگیری به تشخیص بیماری و بهبودی شما خواهد کرد .

آیا میدانید ؟  ” طب هومیوپاتی چیست ؟

  1. درد سیاتیک و درمان آن بوسیله طب هومیوپاتی 
  2. غم باد و درمان آن بوسیله طب هومیوپاتی 
  3. چرا طب هومیوپاتی همچنان تحت پوشش بیمه اجباری کشور سوئیس قرار خواهد داشت ؟
  4. طب هومیوپاتی چگونه بیماری ها را درمان میکند ؟
  5. آیا طب هومیوپاتی یک روش درمانی قانونمند  است؟
  6. آیا درمان هومیوپاتی بی اثر است؟۱۰ باور نادرست در مورد طب هومیوپاتی!
  7. تاریخچه طب هومیوپاتی در ایران معاصر 
  8. مجله پزشکی تخصصی ” هومیوپات ” 
1 پاسخ

تعقیب

  1. […] اصول درمان و شرایط آن شناخت کافی پیدا کنید. بدین منظور اینجا کلیک […]

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *