پس از خواندن این مقاله ، دیدگاه شما نسبت به سرماخوردگی متفاوت خواهد شد

نویسنده: دکتر جلال میرعبداله

 

سرماخوردگی ها به طور کلی به دو دسته تقسیم میشوند :

گروه اول : سرماخوردگی های ویروسی یا باکتریایی که خود محدود شونده بوده و با سطح سلامتی و تغذیه و روحیه و انرژی فرد ارتباط دارد.
به درون خود توجه کنید. آیا ارتباطی بین شادبودن و داشتن روحیه و انرژی بالا وتغذیه مناسب و سبک زندگی درست با سرماخوردگی احساس میکنید؟

ابتلا به سرماخوردگی با سطح انرژی و روحیه افراد رابطه معکوس دارد. حتما متوجه شده اید که دورانهایی که شاد بوده اید و فشار روحی و جسمی نداشته اید حتی با سرد بودن هوا دچار بیماری نشده اید و زمانی که تحت فشار روحی و استرس بالا بوده اید حتی در تابستان هم دچار سرماخوردگی یا سینوزیت و فارنژیت و… شده اید .

اما علت چیست ؟

هنگامی که بدن تحت فشار و استرس بالایی باشد سیستم ایمنی برای حفظ ارگانیسم از آسیبهایی که طی این فشار به فرد وارد میشود فرآیندهای خاصی را ایجاد میکند. یکی از آنها سرماخوردگی است . در واقع سرماخوردگی در یک انسان نسبتا” سالم نشانه ضعف و افت سیستم ایمنی نبوده بلکه یک واکنش از پیش سازماندهی شده برای جلوگیری از آسیب بیشتر است . وقتی فشارها از آستانه تحمل بدن فراتر رود سیستم ایمنی یک مجرای تخلیه فشار ایجاد میکند و این مجرا سرماخوردگی خود محدود شونده است.

واکنشهای بدن …

طی سرماخوردگی بدن دچار تب میشود.بدن درد آغاز میشود.آب ریزش بینی و خلط و ترشحات و… ایجاد میشود و تمام این ها باعث میشود اولا” فرد مجبور شود فعالیت خود را کم کرده و استراحت کند و بیش از این به خود آسیب نزند. دوم اینکه خروج این ترشحات به پاکسازی بدن کمک میکند. آگاهی از این روند و احترام به جسم و روح خود و ارج نهادن به واکنش سیستم ایمنی باعث میشود که هم سلامت بمانیم و بیش از حد به خود آسیب نزنیم و هم اینکه زودتر بهبود یابیم . همچنین سیستم ایمنی ما روز به روز توانمندتر میشود.

حال تصور کنید پس از یک ماه کار طاقت فرسا و یا به خاطر فشار روحی یا جسمی دچار سرماخوردگی شویم . ولی به تصمیم سیستم ایمنی خود احترام نگذاریم و به اشتباه تصور کنیم بدن ما روند معیوبی پیش گرفته و باید مداخله کنیم . پس به پزشک مراجعه میکنیم و اصرار میکنیم برای ما پنی سیلین تجویز کند.درحالی که اصلا به آنتی بیوتیک نیاز نیست.همچنین اصرار میکنیم به ما دگزامتازون(یکی از قوی ترین کورتونهای موجود در جهان ) تزریق شود .

با این کار سیستم ایمنی خود را سرکوب کرده ایم . با ادامه این روند و سرکوبهای متعدد، متاسفانه بدن دیگر توان خود را در ایجاد این گروه سرماخوردگی ها از دست میدهد و نمیتواند این واکنش دفاعی را ایجاد کند و مجرای تخلیه هم بسته میشود.در نتیجه فشارها به مرور زمان باعث ایجاد بیماری های مزمن و عمیقتر میشود.اگر با فشار روحی و جسمی دچار سرماخوردگی میشوید باید خوشحال باشید . اگر خدای ناکرده سالهاست که دیگر علی رغم فشارهای جسمی و روحی متعدد سرما نخورده اید ، حتما به یک بیماری مزمن عمیق دچار شده اید و یا در آستانه ابتلا به آن هستید.

پس به جسم و روح خود احترام بگذاریم و در زمان بیماری اجازه دهیم خود را بازسازی و پاکسازی کند تا سالم تر بمانیم.در کشورهای پیشرفته در سرماخوردگی های اینچنینی تقربا” هیچ دارویی بجز استراحت و تغذیه مناسب تجویز نمیشود واین دقیقا” عکس چیزی است که متاسفانه در کشور ما رخ میدهد . ابتلا به بیماری های عمیق و سنگین در سنین پایین یکی از نشانه های سرکوب سیستم ایمنی است.

(در مورد آنفلوآنزا و بیماری های اپیدمیک که ساختار متفاوتی دارند در آینده مطالبی ارائه خواهد گردید همچنین در مورد مضرات استفاده نابجا و خودسرانه آنتی بیوتیکها و کورتون نیز سلسله مطالب جالبی را ارائه خواهیم نمود.با ما همراه باشید)

طب هومیوپاتی با فعال سازی سیستم ایمنی توان ایجاد بیماری های حاد مانند سرماخوردگی را مجددا” به بدن باز میگرداند و مجاری تخلیه فشارها ی ناشی از صدمات جسمی و روحی را باز میکند.

( درمان مشکلات در طب هومیوپاتی (HOLISTIC AND ALTERNATIVE MEDICINE)بوسیله مصرف داروهای این روش درمانی که پزشک برای مراجعه کنندگان تجویز میکند ، اتفاق می افتد و طب هومیوپاتی کاملا” با  هیپنوتیزم و یا روان درمانی و روان کاوی ، انرژی درمانی و طب سنتی (ایرانی)(اسلامی) ، فرآدرمانی و طب گیاهی ، طب سوزنی و … تفاوت عمیق دارد و نباید با یکدیگر اشتباه گرفته شوند.)

مشاوره رایگان در تلگرام : jalalmir@

  1. برای آشنایی با مفهوم “طب کل نگر”  اینجا کلیک کنید .
  2. برای آنکه بدانید داروهای هومیوپاتی چطور بیماری را درمان میکنند اینجا کلیک کنید .
  3. چرا طب هومیوپاتی همچنان تحت پوشش بیمه اجباری کشور سوئیس قرار خواهد داشت ؟
  4. طب هومیوپاتی چگونه بیماری ها را درمان میکند ؟
  5. آیا طب هومیوپاتی یک روش درمانی قانونمند است؟

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *